• +36 20 581 3863
  • bencekurti@gmail.com

Textíliák


Textíliák

Textíliáink különböző anyagokból, színek széles skálájával és minden stílusirányzatnak megfelelően állnak rendelkezésére. Anyagaink használata elősegítheti az energiatakarékosságot, az épület hűtését és természetesen megadhatja azt a pluszt, amire szükség van az enteriőr tökéletesítéséhez.Miben segítenek még textíliáink?

A hőenergia akár 50%-a is elszökik az ablakokon keresztül, így a hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező műszaki textíliák használata segíthet a hőveszteséggel kapcsolatos költségek csökkentésében.


Az intelligens hardver és a műszaki szövetek kombinációja bármely épület hőszabályozó rendszerébe beépíthető. Olyan különleges funkciókkal rendelkező szöveteket is forgalmazunk, amelyek magába foglalják az akusztikai teljesítményt, a kiváló fénykezelést, valamint az egészségügyi környezetek számára az antimikrobiális és antibakteriális tulajdonságokat. Számos szövetünk égésgátló.


Rendszereinket széles körűen teszteltük, hogy biztosítsuk az optimális függési viselkedést. Széles spektrumú gyártói és beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően több 10.000 textilből választhat, hogy megtalálja Ön számára a legmegfelelőbbet.

Árajánlat és Kérdés esetén:
Kürti Bence
E-mail: bencekurti@gmail.com
Tel: +36 20 581 3863

Műszaki kérdés és Tanácsadás:
Kürti György
E-mail: kurti@sg.co.hu
Tel: +36 20 982 8201

Pénzügyi és Számviteli kérdések:
Kelemen Zsuzsanna
E-mail: info@sg.co.hu
Tel: +36 20 251 5911

Minden jog fenntartva | Beár Bt.