• +36 20 581 3863
  • bencekurti@gmail.com

Szolgáltatások


Lakossági

Vezető tervezőirodákkal együttműködve valósítjuk meg az egyedi álmokat. Az elképzeléseknek megfelelően személyre szabva gyártjuk és forgalmazzuk árnyékolóinkat, melyek az egyik legmagasabb minőséget képviselik.


Tovább

Intézmények

A kizárólagos forgalmazásunkban álló technológiával lehetővé tesszük, hogy bármilyen magaslatokat “megugorjunk”. Speciális függönypályák és árnyékoló rendszerekkel egyaránt megvalósíthatjuk elképzeléseit.


TovábbSzállodák

Magas minőségű, szemet gyönyörködtető megjelenéssel biztosíthatjuk szállodák számára akár mennyezetekbe süllyeszthető, nagy teherbírással rendelkező karnisainkat.


Tovább

Műszaki-tanácsadás

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Segítünk elképzelései megalkotásában, hogy tökéletesen érezhesse magát a helyszínnek megfelelően.


TovábbTextíliák

Textíliáink különböző anyagokból, színek széles skálájával és minden stílusirányzatnak megfelelően állnak rendelkezésére. Anyagaink használata elősegítheti az energiatakarékosságot, az épület hűtését és természetesen megadhatja azt a pluszt, amire szükség van az enteriőr tökéletesítéséhez.


Tovább

Színházak, Stúdiók

Magas szakértelemmel rendelkező, speciális tevékenységi kört ellátó csapatunk képes megteremteni azt, amire egy színháznak és stúdiónak is szüksége lehet. A lángálló anyaggal bevont függönyöktől kezdve a speciális sínek és magas teherbírású szerkezetek telepítését és kivitelezését egyaránt vállaljuk.


Tovább

Árajánlat és Kérdés esetén:
Kürti Bence
E-mail: bencekurti@gmail.com
Tel: +36 20 581 3863

Műszaki kérdés és Tanácsadás:
Kürti György
E-mail: kurti@sg.co.hu
Tel: +36 20 982 8201

Pénzügyi és Számviteli kérdések:
Kelemen Zsuzsanna
E-mail: info@sg.co.hu
Tel: +36 20 251 5911

Minden jog fenntartva | Beár Bt.